Qui som?

Som un equip de persones que intentem fer-nos un lloc al sector de la distribució de material elèctric, de fontaneria, climatització i sanitari.

VERDI SUBMINISTRAMENTS es va crear amb la il·lusió i la empenta d'un grup de joves emprenedors per començar un negoci que coneixien però que volien crear un nou negoci amb la seva visió.

Aquesta visió ens ha servit durant més de 10 anys perquè, sobretot a barcelona, la gent conegui VERDI i la seva dedicació en el sector electric fonatneria sanitari i de climatització.

Tenim el luxe de tenir un equip amb especialistes en tots els àmbits que treballem per donar suport als clients en tots els seus dubtes i poder assessorar el millor possible.

Per aconseguir-ho ens esforcem cada dia utilitzant eines que els nostres clients tenen molt en compte com són, uns preus altament competitius, un servei d’entrega immediat en la majoria dels casos així com un assessorament professional i personal
Som membres de grups de compra de referència al sector elèctric i al sector de la fontaneria/climatització/sanitari . Aquest fet ens permet disposar de preus competitius, plaços d’entrega molt curts i una àmplia gamma de productes/referències de la majoria de fabricants.
Des del cor de Gràcia, on ens trobem, donem servei a tota Barcelona i rodalies gràcies a un servei de transport diari, un valor afegit més pel nostre client.