MATERIAL ELÈCTRIC

A VERDI SUBMINISTRAMENTS, treballem amb molts dels principals fabricants elèctrics. aquí podràs veure una mostra dels principals, amb enllaç als seus webs.
Si necessites algun material d’un fabricant que no surt no dubtis en consultar, a VERDI sempre mirem de buscar solucions al nostre client.
De fet, gràcies a vosaltres anem incorporant productes en funció de les vostres necessitats i demandes, com pot ser, en aquest cas, tot el relatiu a LEDS (bombilleria, pantalles, downlights,...)
Podeu estar tranquils que treballem la electricitat amb especialistes en el sector amb una experiència prou suficient per resoldre dubtes i assessorar-vos perfectament.

MATERIAL FONTANERIA / CLIMATITZACIÓ / SANITARI

Som distribuïdors d’una àmplia gama de fabricants en aquest camp, tant de material de fontaneria com de climatització i material sanitari.
Els nostres especialistes en aigua (fontaneria, climatització i material sanitari) estan prou capacitats per oferir el servei que voleu (assessorament i resolució de dubtes).
A tot això, sumem l'ampli ventall a preus competitius de materials com Aires Condicionats, Calderes, Escalfadors que oferim a VERDI per satisfer-vos.